فهرست مطالب

آموزش و ارزشیابی - پیاپی 27 (پاییز 1393)

نشریه آموزش و ارزشیابی
پیاپی 27 (پاییز 1393)

  • تاریخ انتشار: 1393/09/18
  • تعداد عناوین: 8
|
  • رعنا ساکن آذری، کیانوش هاشمیان، حسن پاشا شریفی صفحات 7-22
    پژوهش حاضر با هدف تعیین اثر آموزش مهارت حل مساله ابداعی بر تفکرخلاق، تفکرعلمی، تفکرانتقادی و خودکارآمدی دانشجویان، تحت شرایط بیوریتم متفاوت انجام گرفت. برای این منظور نمونه ای به اندازه 120 نفر از دانشجویان دختر گروه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به دو روش نمونه گیری تصادفی و داوطلبانه انتخاب شدند که در نهایت به علت افت آزمودنی تعداد 116 نفر، در شش گروه شامل گروه آزمایش 2 و 1، گروه کنترل 2 و 1 و گروه پلاسیبو 2 و 1 مورد بررسی قرار گرفتند. در این تحقیق از طرح نیمه آزمایشی پیش آزمون-پس آزمون با گروه کنترل استفاده شد که متشکل از یک متغیر مستقل آموزش تریز، یک متغیر تعدیل کننده بیوریتم فکری و متغیرهای وابسته تفکرخلاق، انتقادی، علمی و خودکارآمدی بود. ابزار مورد استفاده برای جمع آوری داده ها شامل پرسشنامه مهارت های تفکرانتقادی کالیفرنیا فرم ب (1977) ، آزمون خلاقیت دکتر عابدی (1373) ، مقیاس خودکارآمدی عمومی شرر و همکاران (1982) و پرسشنامه تفکرعلمی لیانگ و همکاران (2006) بود. داده ها با استفاده از روش آماری تحلیل کوواریانس تک متغیره و چندمتغیره مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد آموزش تریز تحت شرایط بیوریتم فکری بالا، باعث افزایش تفکرخلاق، تفکرانتقادی، تفکرعلمی و خودکارآمدی دانشجویان می شود. به عبارت دیگر درحالیکه آموزش تریز باعث افزایش ابعاد مختلف تفکر و خودکارآمدی می شود، بیوریتم فکری متفاوت (مثبت و منفی) باعث تعدیل آن می شود.
    کلیدواژگان: حل مساله ابداعی (تریز)، بیوریتم، تفکرخلاق، تفکرعلمی، تفکرانتقادی، خودکارآمدی
  • سیدداود حسینی نسب*، مهری لطف اللهی صفحات 23-37
    این پژوهش با هدف بررسی اثر بخشی تکنیک های خلاقیت بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر سال اول متوسطه در درس مطالعات اجتماعی اجرا شد. 86 آزمودنی در این پژوهش شرکت داشتند که دریک گروه گواه، و دو گروه آزمایشی قرار گرفتند. یکی از گروه های آزمایش از تکنیک بارش مغزی و گروه دیگر از تکنیک مطالعه آفریننده برای یادگیری درس مطالعات اجتماعی استفاده می کردند. از هر سه گروه پیش آزمون و پس آزمون به عمل آمد و نتایج حاصل از تحلیل کوواریانس نشان داد که استفاده از تکنیک های خلاقیت در پیشرفت تحصیلی درس مطالعات اجتماعی موثر است. بین دو تکنیک بارش مغزی و مطالعه آفریننده از لحاظ اثر بخشی بر پیشرفت تحصیلی تفاوت معنی دار دیده نشد.
    کلیدواژگان: تکنیک های خلاقیت، پیشرفت تحصیلی، بارش مغزی، مطالعه آفریننده
  • زینب خانجانی، مریم شریعتی، یادگار امین صفحات 39-54
    هدف پژوهش حاضر مقایسه تحول همدلی در کودکان دارای اختلالات درونی سازی 5 تا 11 سال و روش پژوهش توصیفی از نوع علی- مقایسه ای بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کودکان سنین 5 تا 11 سال شهرستان تبریز می باشند که به این منظور 150 نفر از دختران و پسران سنین 11- 5 سال پیش دبستانی و دبستانی شهرستان تبریز با روش نمونه گیری تصادفی ساده و از مناطق پنجگانه آموزش و پرورش انتخاب شدند. بدین ترتیب پنج گروه سنی شامل گروه سنی 5 ساله، 6 ساله، 7ساله، 9 ساله و 11ساله در هرگروه سنی30 نفر (15 دختر و 15پسر) برگزیده شدند. برای جمع آوری داده ها از دو ابزار شامل پرسشنامه علائم مرضی کودکان و مقیاس همدلی دادس استفاده شد. همچنین برای تجزیه و تحلیل آماری داده ها از آزمون تحلیل واریانس یکراهه و آزمون توکی استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد کودکان سنین 11- 5 سال از لحاظ تحول همدلی متفاوت هستند. بطوری که آزمون توکی نشان داد که این تفاوت ها بین دو گروه سنی 5 و 6 سال با گروه سنی 7، 9 و 11 سال و هم چنین بین گروه سنی 7 و 9 سال با گروه سنی 11 سال می باشد. از سویی کودکان 11- 5 ساله از لحاظ شدت اختلالات درونی سازی با یکدیگر تفاوت معنی دار دارند. نتایج آزمون توکی نشان داد که این تفاوت بین گروه سنی 5 و 6 سال با گروه های سنی 7 و 9 و 11 سال و گروه سنی 7 و 9 سال با گروه سنی 11 ساله می باشد. بنابراین با افزایش همدلی، میزان اختلالات درونی سازی کاهش می یابد.
    کلیدواژگان: تحول همدلی، اختلالات درونی سازی
  • علی اصغر کوشافر، نادره حسنی زنگبار صفحات 55-66
    پژوهش حاضر با هدف تعیین ارتباط بین سبک یادگیری و جهت گیری هدف با فرسودگی تحصیلی دانش آموزان مقطع متوسطه بستان آباد صورت گرفت. این پژوهش یک مطالعه توصیفی از نوع همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش عبارت است از کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان بستان آباد در سال تحصیلی 92-1391 که 2172 نفر بود و از میان آنها با استفاده از فرمول کوکران تعداد 360 نفر به روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شدند. برای گردآوری داده ها از سه پرسشنامه فرسودگی تحصیلی برسو و همکاران جهت گیری هدف الیوت و مک گریگور و سبک یادگیری کلب استفاده شد. نتایج حاصل از ضریب همبستگی پیرسون نشان داد بین جهت گیری هدف و فرسودگی تحصیلی دانش آموزان رابطه معنی داری وجود ندارد. در ضمن مشخص شد از میان چهار مولفه ی جهت گیری هدف، مولفه ی تبحری- اجتنابی رابطه منفی و معنی دار و عملکردی-اجتنابی رابطه ی مثبت و معنی داری با فرسودگی تحصیلی دارند. از یافته های دیگر پژوهش این بود که بین سبک یادگیری و مولفه های آن با فرسودگی تحصیلی دانش آموزان رابطه منفی و معنی داری وجود دارد. همچنین نتایج حاصل از آزمون رگرسیون چندگانه نشان داد از بین مولفه های پیش بینی کننده، تنها مولفه های سبک یادگیری آزمایشگری فعال، جهت گیری هدف عملکردی-اجتنابی و تبحری-اجتنابی و سبک یادگیری مشاهده فکورانه توانستند فرسودگی تحصیلی دانش آموزان را پیش بینی کنند.
    بنابر این یافته های این تحقیق بر اهمیت بررسی فرسودگی تحصیلی و تاثیر آن بر متغیرهای تحصیلی تاکید دارد.
    کلیدواژگان: سبک یادگیری، جهت گیری هدف، فرسودگی تحصیلی
  • اسدالله خدیوی، ویدا بنایی کهنه شهری صفحات 71-85
    این پژوهش با هدف تعیین تاثیر روش تدریس بدیعه پردازی بر رشد تفکر خلاق دانش آموزان ابتدائی پایه چهارم در درس علوم تجربی در شهرستان سلماس در سال تحصیلی 92-1391 انجام شده است. جامعه آماری این تحقیق شامل تمام دانش آموزان مقطع چهارم ابتدائی در سال تحصیلی 92-1391 می باشد که جمعا 50 دانش آموز دختر از بین دبستان های دخترانه به عنوان نمونه به روش تصادفی خوشه ای انتخاب شد. این پژوهش به روش شبه تجربی و با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل انجام شده و جهت جمع آوری اطلاعات از آزمون خلاقیت تورنس استفاده شده است. گروه آزمایش به مدت 3 ماه تحت آموزش به شیوه روش بدیعه پردازی در درس علوم تجربی قرار گرفته و گروه کنترل نیز به شیوه معمول و سنتی مدارس به یادگیری پرداختند. داده ها و اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از آزمون کواریانس تحلیل گردید. نتایج و یافته های پژوهش حاضر حاکی از تائید فرضیه های اساسی این تحقیق می باشد. در این بررسی نتایج فرضیه ها نشان می دهد که روش تدریس بدیعه پردازی در رشد قابلیت اصالت، سیالی و بسط وانعطاف پذیری پاسخ ها و ایده های دانش آموزان تاثیر مثبت دارد.
    کلیدواژگان: روش بدیعه پردازی، خلاقیت، درس علوم تجربی، دانش آموزان چهارم ابتدایی
  • محمد عظیمی، موسی پیری، تقی زوار صفحات 87-102
    هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطه فرسودگی تحصیلی و انگیزش پیشرفت با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان اردبیل در سال تحصیلی 92- 91 می باشد. نمونه پژوهش شامل 379 نفر دانش آموز دختر وپسر بوده و به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای از میان 162 دبیرستان انتخاب شدند. ابزار جمع آوری داده ها برای سنجش فرسودگی تحصیلی پرسشنامه برسو و برای انگیزش پیشرفت پرسشنامه انگیزش پیشرفت هرمنس و برای عملکرد تحصیلی معدل کل نیم سال اول بوده است. نتایج ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین ابعاد فرسودگی تحصیلی وعملکرد تحصیلی رابطه منفی وجود و بین انگیزش پیشرفت وعملکرد تحصیلی رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. در تحلیل رگرسیون مشاهده شد که نسبت به انگیزش پیشرفت، فرسودگی تحصیلی بیشترین واریانس عملکرد تحصیلی را پیش بینی می کند. همچنین تحلیل 2 tهتلینگ نشان داد که تفاوت معنی داری بین ترکیب دو متغیر وابسته در دو گروه دانش آموزان دختر و پسر وجود دارد. تحلیل های تک متغیری آزمون t مستقل نشان داد که دانش آموزان دختر و پسر فقط در متغیر عملکرد تحصیلی تفاوت معنی داری با هم دارند.
    کلیدواژگان: فرسودگی تحصیلی، انگیزش پیشرفت، عملکرد تحصیلی، مدارس متوسطه
  • فاطمه اسلامیه، امیرحسین محمدداودی صفحات 103-116
    این پژوهش به منظور ارزیابی سطح صلاحیت ها و مهارت های حرفه ای مدیران مدارس ابتدایی و رابطه آن با تعهد و دلبستگی شغلی در معلمان انجام شده است. هدف تحقیق، کاربردی و روش انجام آن، توصیفی (همبستگی) بوده است. جامعه آماری پژوهش را کلیه معلمان مقطع ابتدایی شهرستان بهشهر که تعداد آنها 522 نفر بوده است، تشکیل داده اند. حجم نمونه بر مبنای جدول «مورگان» 220 نفر تعیین و نمونه ها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای برحسب نوع مدرسه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه دلبستگی شغلی «لاداهل و کجنر» (1968) ، پرسشنامه تعهدشغلی «بلا» (1993) در ابعاد وابستگیحرفه ای، وابستگی سازمانی، پایبندیبهارزش هایکار و مشارکتشغلی و پرسشنامه محقق ساخته مهارت های مدیریتی بر مبنای مدل «رابرت کتز» (1974) شامل سه مهارت فنی، انسانی و ادراکی بوده است. مقیاس هر سه پرسشنامه پنج درجه ای بوده است. ضریب آلفای به دست آمده برای هر یک از پرسشنامه ها به ترتیب برابر با 78/0، 82/0 و 80/0 بوده است. داده های گردآوری شده به کمک آزمون های پارامتریک نظیر t تک گروهی، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون از طریق نرم افزار آماری SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج به دست آمده وضعیت مدیران مدارس ابتدایی از نظر برخورداری از صلاحیت ها و مهارت های حرفه ای مدیریتی را در حد مطلوب نشان داد. به طوریکه مدیران مدارس ابتدایی مورد مطالعه از مهارت های انسانی بیشتر از دو مهارت فنی و ادراکی برخوردار هستند. همچنین، بین سطح برخورداری مدیران از صلاحیت ها و مهارت های حرفه ای مدیریتی با تعهد و دلبستگی شغلی در معلمان رابطه مثبت معنی داری وجود دارد. بطوریکه نتایج حاصل از رگرسیون مشخص نموده است که 1/72 درصد تغییرات تعهد شغلی و 8/57 درصد تغییرات دلبستگی شغلی معلمان را می توان از طریق صلاحیت ها و مهارت های حرفه ای مدیریتی مدیران تبیین نمود.
    کلیدواژگان: مهارت های حرفه ای مدیران، تعهد شغلی، دلبستگی شغلی
  • نقی رعدی افسوران، عبدالله پارسا، محبوبه محمدشفیع، مریم دهدشتی صفحات 117-135
    در پژوهش توصیفی (همبستگی) حاضر رابطه ساده و چندگانه هوش هیجانی با سبک های رهبری تحول آفرین، تبادلی و عدم مداخله در دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز مورد بررسی قرار گرفته است. حجم نمونه شامل320 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه شهید چمران اهواز است که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده اند. ابزار اندازه گیری داده ها شامل؛ پرسشنامه 36 گویه ای چند عاملی رهبری (MLQ [1]) و پرسشنامه 33 گویه ای هوش هیجانی بوده که پایایی پرسشنامه ها به ترتیب 83% و 56% بوده است. عمده ترین یافته های پژوهش حاکی از آن است که: هوش هیجانی با سبک رهبری تحول آفرین، همبستگی معنادار منفی و با سبک رهبری عدم مداخله، همبستگی معنادار مثبت دارد. این متغیر با سبک رهبری تبادلی فاقد همبستگی معنادار است. از میان ابعاد پنج گانه هوش هیجانی، ابعاد خودتنظیمی و انگیزش در سبک رهبری تحول آفرین، بعد انگیزش در سبک رهبری تبادلی و همچنین ابعاد خودتنظیمی و همدلی در سبک رهبری عدم مداخله تاثیر معناداری داشته اند. در این تحقیق مشاهده شد که هوش هیجانی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، پایین تر از حد متوسط؛ ویژگی سبک های رهبری تحول آفرین و تبادلی دانشجویان بالاتر از حد متوسط و ویژگی سبک رهبری عدم مداخله در آن ها نیز پایین تر از حد متوسط بوده است.
    [1]. Multifactor Leadership Questionnaire
    کلیدواژگان: هوش هیجانی، سبک رهبری تحول آفرین، رهبری تبادلی، رهبری عدم مداخله
|
  • Pages 7-22
    The study aimed to determine the effect of TRIZ (theory of Inventive problem solving) instruction on the creative thinking, scientific thinking, critical thinking and self-efficacy of students under different biorhythms. For this purpose, a sample of 120 female students of Humanities at the Islamic Azad University of Tabriz were randomly selected from among volunteers. Due to decrease in sample size, 116 students participated in the study in six groups including experimental groups 1 and 2, control groups 1 and 2, and placebo groups 1 and 2. The study was a quasi-experimental research with pre-test post-test control group design. The independent variable of the study was TRIZ instruction, the moderate variable was intellectual biorhythm and the dependent variables were creative thinking, critical thinking, scientific thinking, and self-efficacy. The data was gathered through California critical thinking skills questionnaire (1997), Abedi`s (1373) creativity test, Scherer etal.`s (1982) general self-efficacy scale, and Liang etal.`s (2006) scientific thinking questionnaire. The data were analyzed by conducting univariate and multivariate covariance analyses. The results indicated thatteaching TRIZ under high condition of intellectual biorhythm increases creative thinking, critical thinking, scientific thinking and self-efficacy of the students. In other words, while teaching TRIZ leads to an increase in various aspects of thinking and self-efficacy, different Biorhythms (positive or negative) would moderate the results.
    Keywords: TRIZ, Biorhythm, Creative Thinking, critical thinking, scientific thinking, self efficacy
  • Pages 23-37
    The present study aimed at investigating the effect of creativity Techniques on academic achievement of female first-grade high school students in social studies course at District 2 of Tabriz. Eighty six students participated in these researches who were assigned to two experimental and one control groups. In teaching social students` course, in one of the experimental groups, brain storming and in the other one creative study techniques were employed. All three groups took pre- and post tests. The results gained through the analysis of variance and covariance showed that using creative techniques in social studies course is effective in enhancing students` academic achievement. There was no significant difference between two creativity techniques brain storming and creative study, with regard to academic achievement.
    Keywords: creative technique (brain storming, Creative study), Academic achievement
  • Pages 39-54
    The main purpose of this study was to compare the Empathy transition in 5-11 year old children with internalizing disorders. The method of the study was causal-comparative. The statistical population was all the 5-11 year old pre-school and elementary children from five districts of Tabriz. The sampling method was simple random sampling. The five age groups included 5, 6, 7, 9 and 11 years old. Thirty patients (15 male and 15 female) were selected from each age group. To gather the data, two questionnaires (children symptom inventory and Dodds` empathy scale) were used. To analyze the data, one way ANOVA and follow up Tukeys test were conducted. The results showed that there was a significant difference among the 5-11 year old children on empathy transition. Based on the results of th Turkey test, it was found that was a significant difference between 5- and 6- year old children. Also, a significant difference was found between 7-and 9- year old children and 11- year old ones. There was also a significant difference among the 5-11 year old children with internalizing disorder. The results of the Turkey test showed that there was a significant difference between 5- and 6- year old children and 7-, 9-, and 11 year old ones. Moreover, there was a significant difference between 7- and 9- year old children 11- year – old ones. It was concluded that with increased empathy, the level of internalizing disorder decreases.
    Keywords: empathy, internalized disorders, transition
  • Pages 55-66
    The present research aimed to investigate the relationship between learning styles and goal orientation with academic burnout of Bostanabad high school students. It was a descriptive study of correlational type. The statistical population of the research consisted of 2172 high school students of Bostanabad province in the academic year 2012-2013, 360 of whom were selected by random stratified method, using Cocoran formula. To gather the data, Breso etal.`s educational burnout, Eluit and Mac Grigor`s goal orientation and Kolb`s learning style questionnaires were used. The computed Pearson product-moment correlation coefficient indicated that there was no significant relationship between the students` goal orientation and academic burnout. It was also found that, among four goal orientation indices, the mastery–avoidance index had a significant negative relationship and performance–avoidance index had a significant positive relationship with academic burnout. Moreover, the results revealed that there was a significant negative relationship between learning style and its indices and students` burnout. Also, the results of the multiple regression analysis showed that, among the predictive indices, only active–experimentation learning indices, performance–avoidance and mastery avoidance goal orientations and reflective–observation learning style could predict students` academic burnout. The results emphasized the importance of examining academic burnout and its effect on academic variables.
    Keywords: learning style, goal orientation, academic burnout
  • Pages 71-85
    This study aimed at examining the effect of using synectics methodology on fourth grade primary school students` creative thinking in experimental sciences course in Salmas during the academic year 1391-1392. The statistical population of this study included all fourth-grade primary students in the academic year 1390-1392, among whom 50 female students were selected through cluster sampling as the participants of this study. This research was a quosi-experimental study with pre-test – post-test control group design in which the data was gathered using Torrance creativity test. In the experimental group, synectics methodology was used to teach experimental sciences for three months whereas in the control group, traditional methodology was used to teach the same course. The data was gathered and the analysis of covariance was conducted. The results confirmed the main hypotheses of the study. It was revealed that synectics methodology has a positive effect on the creativity, fluency, expansion, and flexibility of the students` answers and ideas.
    Keywords: synectics, Creativity, Science lessons, Fourth grade students
  • Pages 87-102
    The present study was an attempt to investigate the relationship between academic burnout and achievement motivation with senior high school students` academic performance in Ardabil during the academic year 1391-1392. The statistical sample of this study included 379 high school students (197 boys and 182 girls) who were selected by cluster sampling from 162 high schools. The data were gathered employing Breso`s academic burnout and Hermens` achievement motivation questionnaires. The students` grade point averages (GPAs) in the first semester were considered as their academic performance scores. The obtained Pearson correlation coefficient showed that there was a negative relationship between academic burnout and academic performance but a significant positive relationship between achievement motivation and academic performance. The results of multiple regression showed that academic burnout had a better capability in predicting the academic performance in comparison with achievement motivation. On the other hand, the results of Hotlling t2 analysis showed that there was a significant difference among the combination of the two dependent variables in two groups of girl and boy students. The result of the independent t-tests showed that there was a significant difference between girl and boy students only in term of academic performance.
    Keywords: academic burnout, Achievement motivation, Academic Performance, high schools
  • Pages 103-116
    The present study aimed at evaluating elementary school principals` level of professional qualifications and skills and its relationship with the teachers’ job commitment and involvement. This applied research was descriptive (correlational). The statistical population included all 522 primary school teachers of Behshahr among whom 220 teachers were selected on the basis Morgan`s table by employing stratified random sampling based on school type. The data were gathered by landel and Kejner`s (1968) job involvement questionnaire, Bellas (1993) job commitment questionnaire including the dimensions of professional dependence, organizational dependence, commitment to job values and professional partnership, and finally a research-made managerial skills questionnaire based on Robret Katg`s, (1974) model including technical, human, and conceptual skills. All three questionnaires were 5-point Likert type. The obtained Cranbach`s Alpha for the questionnaires were 0.78, 0.82, and 0.80 respectively. The data were analyzed by SPSS software conducting parametric tests such as single group t, test, and Pearson correlation and regression analysis. The results indicated that the elementary school principal`s professional – managerial qualifications and skills are at an optimal level. It was found the primary school teachers possessed human skills more than technical and conceptual skills. Also, there was a significant positive relationship between the principal's professional- managerial qualifications and skills and the teacher's job commitment and involvement. In fact, the results of the regression analysis showed that 72.1% of changes in job commitment and 57.8% of changes in teachers` job involvement could be explained by the principals` professional managerial qualifications and skills.
    Keywords: Managerial Professional Skills, job commitment, Job Involvement
  • Pages 117-135
    In the present descriptive (correlational) study, the relationship between emotional intelligence and leadership styles, namely, transformation, transactional and laissez – fair styles were examined among 320 graduate students of Shahid Chamran University, who were selected by categorial random sampling. The data was gathered through two questionnaires: a 36-item multifactor leadership questionnaire (MLQ) and a 33- item emotional intelligence questionnaire (EIQ). The reliability of the MLQ and EIQ questionnaires were 83% and 56% respectively. The main results indicated that emotional intelligence had a significant negative significant correlation with transformational style and a significant positive correlation with laissez-faire style. This variable did not have any significant correlation with transactional style. Among five dimenshions of emotional intelligence, the dimensions of self-regulation and motivation had significant effects on transformational style. These two dimenshions and the dimension of empathy also had significant effects on laissez-faire style, but only motivation had a significant effect on transactional style of leadership. In this study, the researchers found that the mean scores for affective intelligence and laissez-faire leadership style of the students were lower than average, but the mean scores for transformational and transactional leadership styles of the students were higher than average.
    Keywords: Transformational, Transactional, laissez, faire, Leadership Styles, Emotional Intelligence